Produkter

Klinikken udsteder gavekort. Forkæl en du holder af med et gavekort til afslappende fodbehandling, afsluttende med lækker creme og fodmassage. Beløbet er valgfrit.


Argan Wax-stick og Sheabutter hælsalve. Begge er med til at afhjælpe hælrevner og tør/hård hud på hælene.

Argan Wax-stick kan også benyttes til ødelagte neglebånd, smårifter efter barbering, frostskader, vabler, tørre knæ-/albueled samt til læberne (som læbepomade).

Indeholder kun de reneste råvarer baseret på bivoks og planteolier og intet andet. Vandfri og uden duft og smagsstoffer.


Sheabutter hælsalve modvirker tørre og sprukne hæle. Naturligt voks, planteolier og ekstrakter forebygger og modvirker revnedannelse. Indeholder japansk pebermynte og eukalyptus, som har gunstig virkning på blodomløbet, beroliger og giver fødderne en forfriskende duft.


Hvedekim Olie Creme
100 ml og 250 ml Den mest solgte creme til daglig brug. Særdeles velegnet til følsom og tør hud. Kan benyttes af alle fra babyer til voksne. Tilfører og genskaber fugtighed overalt på krop, fødder og ansigt. Absorberes hurtigt af huden og efterlader den blød uden at fedte. Hvedekim olie creme har allerede hjulpet mange med mindre og større hudproblemer lige fra eksemer, psoriasis, udslæt m.m. Modvirker kløe og udtørring sommer og vinter. Indeholder 25% planteolier og tilsat de bedste naturlige vokstyper der kan fås.


Allpresan Podoexpert Repair Creme
Blødgører mærkbart huden og virker hård huds reducerende.
Anvendes til alle med meget tør hud og hælrevner.


Allpresan (7) Negletinktur
Super effektiv svampedræbende tinktur, der har hjulpet mange brugere af med neglesvamp.

Allpresan Pedicare 7 ekstra
Virker svampehæmmende og gør samtidig huden modstandsdygtig. Kan anvendes i mellemrummet mellem tæerne.En komplementær behandling i forbindelse med fodsvamp. Anvendes evt. i kombination med negletinktur.

Allpresan (7) Sko Deo: Skodeodorant der virker.
Giver langvarig effekt mod ubehagelig lugt i skoene og forebygger formering af svampesporer.